RUO.HR je jedini zastupnik BARONA u Hrvatskoj!

Baron je visoko cijenjeni brend u ugostiteljstvu. Uređaje koje proizvode smatraju se jednim od najkvalitetnijih u sektoru ugostiteljske opreme. Ovaj talijanski proizvođač pronašao je pouzdanog partnera za ekskluzivnu distribuciju proizvoda za Hrvatsku u tvrtki RUO.HR iz Splita.

baron ugostiteljska oprema baron štednjak baron friteza baron roštilj
Baron je najkvalitetnija talijanska ugostiteljska oprema.

RUO.HR je tvrtka koja posluje širom Hrvatske i dijelom Bosne i Hercegovine sa najkvalitetnijom opremom u sektoru ugostiteljstva. Brojni zadovoljni klijente ove tvrtke pomogli su u odluci talijanskog Barona kome će dodijeliti zastupništvo u Hrvatskoj. RUO.HR poglavito prodaje, daje u najam i radi servis krupne ugostiteljske opreme, a to je ono što je odgovaralo Baronu. Osim prodaje nove ugostiteljske opreme RUO.HR posluje i s rabljenom restauriranom opremom koja je za značajan iznos jeftinija od nove. Jedna od mnogo stvari koja je utjecala na odluku Barona da ide u poslovanje samo sa RUO.HR je ta da ta tvrtka u Splitu ima najviše opreme na stanju u Hrvatskoj, te da ima proizvodnju inox elemenata po mjeri.

Opće je poznato da talijanska proizvodnja ugostiteljske opreme je visoko kvalitetna u svijetu, a o kvaliteti Barona mnogi znaju i pričaju. Svaki ugostiteljski objekt koji radi sa Baronovom opremom sada radi bez briga i problema. Baronova oprema NIJE PODLOŽNA kvarenju, te vlasnici ugostiteljskih objekata mogu mirno spavati. Baron ne samo da zrači kvalitetom već je i oprema jednostavna za korištenje.

Ako se do sada niste upoznali sa Baronovom opremom i njezinom kvalitetom dođite u RUO.HR i dopustite da vam tim profesionalca objasni sve o Baronu i zašto cijeli svijet priča o tom brendu. RUO.HR je ponosni zastupnik Barona i jedina tvrtka u Hrvatskoj u kojoj možete kupiti ugostiteljsku opremu ovog talijanskog proizvođača.

Na ovom linku pogledajte ponudu Baron uređaja.