RUO sudjeluje na Adriatic Gastro Show festivalu

RUO sa odličnom ponudom nastupa na Adriatic Gastro Show festivalu

Sljedeći Međunarodni festival gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show neće proći bez izložbenog prostora RUO.hr. Ovo je 8. put da se održava Adriatic Gastro Show, a RUO sudjeluje prvi put na ovom festivalu koji je ujedno jedan od najvećih sajmova u regiji.

Festival će svoja vrata držati otvorenima od 01.02. do 04.02.2023. godine u Spaladium areni Split. Na Adriatic Gastro Show festivalu možete pronaći najpoznatije brendove iz područja gastronomije, vinarstva, turizma, te poznate brendove iz svijeta ugostiteljstva i opremanja prostora. Sve što Vam treba iz svijeta koji pripada HoReCa sektoru možete pronaći na ovom festivalu.

RUO je za sve potencijalne klijente pripremio posebnu ponudu. Svim fizičkim i pravnim osobama koji budu poslovali sa RUO nudimo promotivnu akciju koja glasi: „50% plati sada, a 50% za godinu dana“. Riječ je mogućnosti kupnje najkvalitetnije ugostiteljske opreme poznatih brendova poput Fagora, Baruna, Arrisa u dvije rate. Prvu ratu plaćate pri kupnji, a drugu ratu nakon isteka godine dana od kupnje. Ovim načinom poslovanja RUO izlazi u susret svim ugostiteljima, te osobama koje se nalaze u HoReCa sektoru.

Prošle godine Adriatic Gastro Show posjetio je veliki broj osoba, a sigurni smo da će tako biti i ovaj put. Vidimo se na Međunarodnom festivalu gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show!

Profesionalna ugostiteljska oprema u Splitu, RUO d.o.o.

U ponudi imamo širok asortiman najkvalitetnijih uređaja, prateće opreme i neutralnih elemenata vrhunske kvalitete renomiranih svjetskih proizvođača ugostiteljske opreme. Također, nudimo i širok izbor polovne reparirane opreme.

Sva oprema uključuje garanciju.