Prodaja ugostiteljske opreme

Prodaja ugostiteljske opreme vrhunske kvalitete

Prodaja ugostiteljske oprema nije naš cilj nego misija jer bilo da tek otvarate svoj ugostiteljski objekt i ne znate što vam treba ili ste već iskusni ugostitelj, kod nas možete složiti kompletan inventar za Vaš prostor ili izvršit izmjenu opreme, a mi ćemo vam u tome vrlo rado pomoći.

U ponudi imamo isključivo vrhunske proizvode renomiranih svjetskih proizvođača opreme za ugostiteljstvo koji garantiraju vrhunske rezultate, jer na kompromise ne pristajemo. Tu smo za vas i ukoliko je potrebna montaža proizvoda, održavanje ili servis, a u ponudi imamo i najam opreme.

Iskustvom našeg tima, pomoći ćemo vam u osmišljavanju rješenja za svaki izazov koji Vam se nađe na putu.

Katalog opreme

Zavirite u našu internet trgovinu

TERMIKA

Svi znaju da je ova sekcija osnova svakog ugostiteljskog inventara i baš zato nitko ne smije sebi dozvoliti ništa osim ono najbolje.

RASHLADNI UREĐAJI

Imamo sve kako bi namirnice ostale uvijek svježe, hrana i piće dosegle svoj optimum, kao i ledomate koji će ohladiti i najtoplije dane.

PERILICE

Kako bi održali čistoću i higijenu sitnom ali bitnom inventaru vaših objekata, preporučujemo samo najbolje perilice.

NEUTRALNI ELEMENTI

Svaki prostor zahtjeva nešto svoje kako bi postao najbolja radna okolina. Upravo zato Vam nudimo neutralne elemente po mjeri.

PRAONICA RUBLJA

Sve što Vam treba za profesionalnu praonicu rublja pa i više možete pronaći kod nas, bilo da se radi o perilicama, sušilicama ili valjcima.

REPARIRANI PROIZVODI

U ponudi imamo i rabljene proizvode kojima reparacijom vraćamo prvotni sjaj kako bi još dugo mogli služiti svojoj svrsi.