RUO ima najbolju ponudu ugostiteljske opreme na tržištu!

Najveća ponuda ugostiteljske opreme u Hrvatskoj, odmah na STANJU

Veliki izbor nove i rabljene opreme možete pronaći u RUO. Imamo najveću ponudu ugostiteljske opreme u Hrvatskoj odmah na STANJU. Danas je ugostiteljima važno da što prije dobiju opremu koju su kupili kako bi njihov ugostiteljski objekt što prije nastavio s radom. RUO upravo to nudi svim ugostiteljima u Hrvatskoj – brzo i efikasno opremanje svakog ugostitelja.

Adriatic gastro show ruo.hr

U ponudi imamo proizvode velikih brendova poput FAGORA, BARONA, ARRISA itd. Ovi brendovi smatraju se najkvalitetnijim u ugostiteljstvu, te kupnjom njihove opreme ugostitelji imaju garanciju „mirnog sna“. Oprema ovih brendova nije podložna čestom servisiranju i popravcima. RUO također ima najveću ponudu rabljene restaurirane opreme na koju dajemo garanciju. Rabljena restaurirana oprema sastoji se od različitih uređaja i različitih brendova.

Naravno, sva ova oprema ne može proći bez posebne promotivne ponude koja glasi „50% PLATI SADA, A 50% ZA GODINU DANA!“. Riječ je o tome da kupnju opreme možete kupiti u dvije rate. Prvu ratu plaćate odmah pri kupnji, a drugu ratu nakon isteka godine dana.

RUO se isključivo bavi prodajom krupne ugostiteljske opreme. Za sve upite oko ugostiteljske opreme možete se posavjetovati sa našim timom profesionalaca koji će vas voditi od samog početka izgradnje profesionalne ugostiteljske kuhinje do samog kraja, te održavanje i servisiranje opreme.

Akcija plati pola sad pola za godinu dana

R.U.O. d.o.o.

Sarajevska 48/A, 21 000 Split

Mob: +385 95 551 9755

E-mail: ruo.split@gmail.com

OIB: 12671005453

IBAN: HR4323400091111012041