RUO ima najbolju ponudu ugostiteljske opreme na tržištu!

Ugostiteljska oprema – najveća ponuda u Hrvatskoj

Svi znaju da je ugostiteljska oprema ključan faktor svakog ugostiteljskog objekta. Stoga RUO d.o.o. nudi veliki izbor nove i rabljene opreme isključivo vrhunskih svjetskih proizvođača. Imamo najveću ponudu ugostiteljske opreme u Hrvatskoj odmah na STANJU. Danas je ugostiteljima važno da što prije dobiju opremu koju su kupili kako bi njihov ugostiteljski objekt što prije započeo ili pak nastavio s radom. RUO upravo to nudi svim ugostiteljima u Hrvatskoj – brzo i efikasno opremanje svakog ugostitelja.

U ponudi je ugostiteljska oprema velikih brendova kao što su Arris, Baron, Fagor, Ice-Tek, GAM, La Minerva. Ovi brendovi smatraju se najkvalitetnijim u ugostiteljstvu, te kupnjom njihove opreme ugostitelji imaju garanciju „mirnog sna“. Oprema ovih brendova nije podložna čestom servisiranju i popravcima. RUO također ima najveću ponudu rabljene restaurirane opreme na koju dajemo garanciju. Rabljena restaurirana oprema sastoji se od različitih uređaja različitih brendova.

Naravno, sva ova oprema ne može proći bez posebne promotivne ponude koja glasi „50% PLATI SADA, A 50% ZA GODINU DANA!“. Riječ je o tome da kupnju opreme možete kupiti u dvije rate. Prvu ratu plaćate odmah pri kupnji, a drugu ratu nakon isteka godine dana.

RUO d.o.o. se isključivo bavi prodajom krupne ugostiteljske opreme. Za sve upite oko ugostiteljske opreme možete se posavjetovati sa našim timom profesionalaca koji će vas voditi od samog početka izgradnje profesionalne ugostiteljske kuhinje do samog kraja, te održavanje i servisiranje opreme.

Akcija plati pola sad pola za godinu dana    

R.U.O. d.o.o.
Sarajevska 48/A, 21 000 Split
Mob: +385 95 551 9755
E-mail: ruo.split@gmail.com