Ako razmišljate o kupnji profesionalne ugostiteljske opreme, RUO ponuda je ona koja će vas sigurno oduševiti. Brendove poput Fagora, Baruna, Arrisa, Lotusa te ostale visoko cijenjene brendove možete kupiti u dvije rate, s tim da drugu ratu plaćate uz godinu dana odgode. I to bez kamata i troškova obrade!

RUO posluje bez skrivenih namjera i potrebno je samo punu cijenu podijeliti s dva. Prvu ratu plaćate odmah pri kupnji, a drugu nakon isteka godine dana. Ova promotivna aktivnost vrijedi za svu ugostiteljsku opremu koja se nalazi u RUO asortimanu.

RUO je tvrtka u Hrvatskoj koja se bavi prodajom, najmom i servisom profesionalne ugostiteljske opreme, a u ponudi ima krupnu ugostiteljsku opremu. Također u ponudi ima rabljenu restauriranu opremu kvalitetnih brandova poput Hobart, Winterhalter, Rational itd. Tim profesionalaca učinio je RUO jednu od priznatijih i poznatijih tvrtki u Hrvatskoj koja posluje samo sa najkvalitetnijim brendovima. Posjetite RUO u Splitu ili na ruo.hr.

Naravno, s ovom akcijom najkvalitetnija oprema u ugostiteljstvu postaje još dostupnija i povoljnija svima koji su o tome do sada samo razmišljali. Hrvatski ugostitelji, a i oni koji se tek planiraju uključiti u taj sektor sigurno će prepoznati ovu odličnu priliku te opremiti svoj ugostiteljski objekt sa najkvalitetnijom opremom na tržištu. Požurite jer količine proizvoda su ograničene. Provjerite ponudu koju nudi RUO, te sigurno krenite u budućnost.

Profesionalna ugostiteljska oprema u Split, RUO d.o.o.

U ponudi imamo širok asortiman najkvalitetnijih uređaja, prateće opreme i neutralnih elemenata vrhunske kvalitete renomiranih svjetskih proizvođača ugostiteljske opreme. Također, nudimo i širok izbor polovne reparirane opreme.

Sva oprema uključuje garanciju.