Grillvapor® tehnologija
Roštilji na vodu
Aparati Grillvapor peku hranu zračenjem topline, a svaki modul zagrijavaju četiri plamenika visoke učinkovitosti koji zagrijavaju specijalne kupole od nehrđajućeg čelika. Pečenje hrane se odvija bez bilo kojeg izravnog kontakta s plamenom. Kupolice su podešene na način da što bolje sagorijevaju plin koji se dostavlja, na ovaj način potrošnja plina je manja odnosno korisnik može uštedjeti.
Grillvapor se odlikuje i izvrsnom raspodjelom topline na rešetki za pečenje: zahvaljujući tomu moguće je peći svježu hranu i smrznutu hranu kao što su hamburger, pileća prsa, govedina, povrće, riba, rakovi itd.
Zahvaljujući vlazi koju stvara voda u posudi na hranu se brže prenosi toplina, te se hrana ne suši, smanjuje se gubitak na težini i zadržava izvorna boja hrane.
Površine na kojima se hrana peče kod plinskih aparata Grillvapor međusobno su zamjenjive, točnije postoje 4 rješenja da se zadovolje različite potrebe:
- roštilj ploča s okruglim šipkama, prikladna za većinu pečenja;
- roštilj ploča s kanalom, posebice prikladna za pečenje hrane sa prosječnim postotkom masti (npr. svinjska rebra, janjetina i neki goveđi odresci s velikom količinom msanoće);
- roštilj ploča s preklopnim kanalom, posebice prikladna za pečenje masne hrane (npr. slanina, kobasica, pileće meso s kožicom, jegulje i marinirano meso);
- debela ravna roštilj ploča od nehrđajućeg čelika, prikladna za pečenje posebnih namirnica (jaja, sir, sitne namirnice i kontinentalni doručak).
Ovisno o modelu koji ste kupili, aparat može biti:
- TOP (stolni aparat)
- MONOBLOK (samostalni aparat)
Dodavanje vode može biti automatsko ili ručno.
Profesionalna ugostiteljska oprema u Split, RUO d.o.o.
U ponudi imamo širok asortiman najkvalitetnijih uređaja, prateće opreme i neutralnih elemenata vrhunske kvalitete renomiranih svjetskih proizvođača ugostiteljske opreme. Također, nudimo i širok izbor polovne reparirane opreme.
Sva oprema uključuje garanciju.