Zašto Grillvapor tehnologija? Vrhunski roštilji na vodu

Grillvapor® tehnologija

Roštilji na vodu

Aparati Grillvapor peku hranu zračenjem topline, a svaki modul zagrijavaju četiri plamenika visoke učinkovitosti koji zagrijavaju specijalne kupole od nehrđajućeg čelika. Pečenje hrane se odvija bez bilo kojeg izravnog kontakta s plamenom. Kupolice su podešene na način da što bolje sagorijevaju plin koji se dostavlja, na ovaj način potrošnja plina je manja odnosno korisnik može uštedjeti.

Grillvapor se odlikuje i izvrsnom raspodjelom topline na rešetki za pečenje: zahvaljujući tomu moguće je peći svježu hranu i smrznutu hranu kao što su hamburger, pileća prsa, govedina, povrće, riba, rakovi itd.

Zahvaljujući vlazi koju stvara voda u posudi na hranu se brže prenosi toplina, te se hrana ne suši, smanjuje se gubitak na težini i zadržava izvorna boja hrane.

Površine na kojima se hrana peče kod plinskih aparata Grillvapor međusobno su zamjenjive, točnije postoje 4 rješenja da se zadovolje različite potrebe:

  • roštilj ploča s okruglim šipkama, prikladna za većinu pečenja;
  • roštilj ploča s kanalom, posebice prikladna za pečenje hrane sa prosječnim postotkom masti (npr. svinjska rebra, janjetina i neki goveđi odresci s velikom količinom msanoće);
  • roštilj ploča s preklopnim kanalom, posebice prikladna za pečenje masne hrane (npr. slanina, kobasica, pileće meso s kožicom, jegulje i marinirano meso);
  • debela ravna roštilj ploča od nehrđajućeg čelika, prikladna za pečenje posebnih namirnica (jaja, sir, sitne namirnice i kontinentalni doručak).

Ovisno o modelu koji ste kupili, aparat može biti:

  • TOP (stolni aparat)
  • MONOBLOK (samostalni aparat)

Dodavanje vode može biti automatsko ili ručno.

Profesionalna ugostiteljska oprema u Split, RUO d.o.o.

U ponudi imamo širok asortiman najkvalitetnijih uređaja, prateće opreme i neutralnih elemenata vrhunske kvalitete renomiranih svjetskih proizvođača ugostiteljske opreme. Također, nudimo i širok izbor polovne reparirane opreme.

Sva oprema uključuje garanciju.