Koju ugostiteljsku opremu kupiti, a pritom dobiti najbolju opremu?

AKCIJA – 50% plati sada, a 50% za godinu dana

50% plati sada, a 50% za godinu dana

Mnogi ugostitelji se pitaju kako opremiti svoj ugostiteljski objekt. Koju opremu je potrebno kupiti kako bi se zadovoljili svi kriteriji, a pritom dobili najbolju i najekonomičniju opremu. Naravno, kupnja opreme ovisi o nekoliko kriterija, a jedni od njih bi bili namjena ugostiteljskog objekta, veličina objekta i o stručnjacima koji će raditi tu.

Kada upitate tim profesionalaca u tvrtki RUO koja se specijalizirala za rad s profesionalnom ugostiteljskom opremom oni će dati odgovor da je uvijek potrebno kupovati najkvalitetniju opremu za ugostiteljske objekte jer na taj način dobivate garanciju da će oprema izdržati veliku potražnju vašeg objekta u najkritičnijim trenutcima. Kupovanjem jeftine profesionalne ugostiteljske opreme dovodite ugostiteljski objekt u rizične situacije jer se oprema može pokvariti u svakom trenutku. Gost vašeg objekta neće razumjeti zašto mu ne možete isporučiti ono što je tražio ili zašto mu jelo toliko dugo kasni. Današnji gost želi da sve što je naručio dobije u roku od 15 minuta, a vi kao ugostiteljski objekt možete mu udovoljiti samo ako imate kvalitetnu ugostiteljsku opremu koja se neće pokvariti kada je objekt napunjen do kraja.

Serviseri koji rade u RUO reći će da je isplativije kupiti skuplju profesionalnu ugostiteljsku opremu nego jeftiniju. To možda nema smisla osobama koje nisu upoznati sa profesionalnim ugostiteljskim uređajima, ali iz RUO-a objašnjavaju da kupnjom jeftine ugostiteljske opreme imate visoke troškove održavanja, a vjerojatno ćete za par godina morati kupiti novu ugostiteljsku opremu. Dok kod skuplje ugostiteljske opreme nećete imati velikih problema ako je pravilno održavate, a i poznati brendovi na svoju najbolju opremu daju i garanciju tako da nemate velikih briga oko te opreme.

Kada opremate svoj objekt bilo to restoran ili hotel najbolje bi bilo raspitati se kod profesionalca koju opremu uzeti, a da pritom dugoročni troškovi budu što manji i oprema što kvalitetnija. Iako postoji mnogo brendova u ugostiteljstvu koji su poznati i visoko cijenjeni na području Hrvatske isto tako postoji malo stručnjaka koji mogu davati savjete o ugostiteljskoj opremi. Stoga, dođite u RUO i saznajte sve o ugostiteljskoj opremi koja je vama potrebna te kako i na koji način kupiti opremu.

RUO je tvrtka u Splitu koja se bavi prodajom, najmom i servisom krupne ugostiteljske opreme, a sve informacije možete pronaći na web stranici ruo.hr. Također RUO ima posebnu ponudu na cijeli svoj asortiman, a ona glasi: „50% plati sada, a 50% za godinu dana“. Riječ je o tome da svoju opremu plaćate u dvije rate. Prvu ratu plaćate odmah pri kupnji, a drugu nakon isteka roka od godine dana. Sve što vas zanima o profesionalnoj ugostiteljskoj opremi i kako opremiti vaš ugostiteljski objekt saznajte u RUO.

R.U.O. d.o.o.

Sarajevska 48/A, 21 000 Split

Mob: +385 95 551 9755

E-mail: ruo.split@gmail.com

OIB: 12671005453

IBAN: HR4323400091111012041