RUO i FAGORRUO – Zastupnik i distributer Fagor ugostiteljske opreme u Hrvatskoj

Fagor Hrvatska.

Zadovoljstvo nam je objaviti kako od 10. 3. 2022. postajemo distributer i zastupnik za Hrvatsku prestižne španjolske marke Fagor – svjetskog lidera u proizvodnji opreme za ugostiteljstvo i catering. Od 1960. godine Fagorov tim profesionalaca posvećen je stvaranju inovativnih proizvoda kojima uspješno zadovoljavaju i najzahtjevnije potrebe ugostitelja.

Ruo.hr u suradnji s ovom ekskluzivnom markom odlučio je hrvatskom tržištu ponuditi proizvode koji su zadivili i najzahtjevnije profesionalce.

U asortimanu Fagor proizvoda mogu se pronaći brojne komercijalne kuhinje, koje su detaljno prilagođene potrebama svakog kuhara i njegovog načina pripreme hrane. Kuhinjski su elementi pažljivo analizirani i dizajnirani u svrhu jedinstvene kvalitete, sigurnosti i higijene.  Moderan dizajn temelji se na pouzdanosti korištenja te elegantnoj estetskoj i tehnološkoj inovaciji. Pokušavajući zadovoljiti sve zahtjeve i potrebe, Fagor posjeduje i nudi jedan od najvećih asortimana pećnica na tržištu, Cook & Chil.

Fagor se može pohvaliti jednim od najopsežnijih asortimana hladnjaka (frižidera), što ga svrstava među vodeće europske proizvođače komercijalnih rashladnih uređaja. Asortiman uključuje i komercijalne perilice posuđa, od malih perilica za staklo za barove, kafiće i male restorane do perilica posuđa velikog kapaciteta.

Službene stranice Fagor Professional

RUO i Fagor Professional sponzorstvom podržali World Skills Croatia 2022

Fagor Fagor hrvatska fagor oprema

RUO, u suradnji s Fagor Professional, ponosni su sponzori regionalnog ugostiteljskog natjecanja, WorldSkills Croatia 2022. Budućim ugostiteljskim stručnjacima RUO i Fagor omogućili su rad na najvišoj kulinarskoj razini opremivši im kuhinju profesionalnim ugostiteljskim uređajima. Tako su na sajmu Gast koji se održavao u splitskoj Spaladium Areni pod pokroviteljstvom Turističko-ugostiteljske škole u Splitu, mladi kuhari, pomoćni kuhari i slastičari imali priliku svoje snage odmjeravati na ugostiteljskoj opremi iz najnovije RUO ponude.

Ugostiteljski uređaji Fagor Professional, čiji smo zastupnik i distrubiter za Hrvatsku, dizajnirani su i namijenjeni da zadovolje standarde najzahtjevnijih svjetskih chef-ova, a bili su pravi izazov, ali i izvrsna prilika mladim kuharima da iskuse kvalitetu i standarde najprestižnijih kuhinja svijeta.

WorldSkills međunarodno je priznata organizacija koja priređuje svjetska prvenstva strukovnih vještina, nudeći pritom mladim talentima priznanja u brojnim stručnim područjima. Stoga, Ruo je u suradnji s Fagorom odlučio poduprijeti ovu hvalevrijednu inicijativu te je na sajmu Gast budućim chef-ovima omogućio rad s međunarodno priznatim španjolskim brandom.

RUO je svojim sponzorstvom i prije surađivao sa Turističko-ugostiteljskom školom profesionalno opremajući kuhinju za 32. AEHT natjecanje.

Pogledajte ponudu Fagor Professional uređaja na našem web shopu