RUO i FAGORRUO – Zastupnik Fagora u Hrvatskoj

Fagor Hrvatska. Zadovoljstvo nam je objaviti kako od 10. 3. 2022. postajemo distributer i zastupnik za Hrvatsku prestižne španjolske marke Fagor.

Fagor Professional svjetski je lider u proizvodnji opreme za sektore ugostiteljstva i cateringa. Od 1960. godine Fagorov tim profesionalaca posvećen je stvaranju inovativnih proizvoda kojima uspješno zadovoljavaju i najzahtjevnije potrebe ugostitelja i ugostiteljskog tržišta.

Stoga, Ruo.hr u suradnji s ovom ekskluzivnom markom odlučio je hrvatskom tržištu ponuditi proizvode koji su zadivili i najzahtjevnije profesionalce.

U asortimanu Fagor proizvoda mogu se pronaći brojne komercijalne kuhinje, koje su detaljno prilagođene potrebama svakog kuhara i njegovog načina pripreme hrane. Kuhinjski su elementi pažljivo analizirani i dizajnirani u svrhu jedinstvene kvalitete, sigurnosti i higijene.  Moderan dizajn temelji se na pouzdanosti korištenja te elegantnoj estetskoj i tehnološkoj inovaciji. Pokušavajući zadovoljiti sve jedinstvene zahtjeve i potrebe, Fagor Professional posjeduje i nudi jedan od najvećih asortimana pećnica na tržištu, Cook & Chil.

Nadalje, Fagor se može pohvaliti jednim od najcjelovitijih i najopsežnijih asortimana frižidera, što ga svrstava među vodeće europske proizvođače komercijalnih rashladnih uređaja. Asortiman koji imaju u ponudi uključuje pritom i komercijalne perilice posuđa, od malih perilica za staklo za barove, kafiće i male restorane do perilica posuđa velikog kapaciteta.

Profesionalnu opremu Fagor predstavljamo na sajmu „Gast“ u Spaladium Areni, od 16. do 19. ožujka, gdje nas možete posjetiti, vidjeti i doživjeti sve benefite koje Fagor pruža svojim korisnicima.

RUO i Fagor Professional sponzorstvom podržali World Skills Croatia 2022

Fagor
Fagor hrvatska
fagor oprema  RUO, u suradnji s Fagor Professional, ponosni su sponzori regionalnog ugostiteljskog natjecanja, WorldSkills Croatia 2022. Budućim ugostiteljskim stručnjacima RUO i Fagor omogućili su rad na najvišoj kulinarskoj razini opremivši im kuhinju profesionalnim ugostiteljskim uređajima.

Tako su na sajmu Gast koji se održava u splitskoj Spaladium Areni, od 16. do 19. ožujka, pod pokroviteljstvom Turističko-ugostiteljske škole u Splitu, mladi kuhari, pomoćni kuhari i slastičari imali priliku svoje snage odmjeravati na ugostiteljskoj opremi iz najnovije RUO ponude.

Ugostiteljski uređaji Fagor Professional, čiji smo zastupnik i distrubiter za Hrvatsku, dizajnirani su i namijenjeni da zadovolje standarde najzahtjevnijih svjetskih chef-ova, a bili su pravi izazov, ali i izvrsna prilika mladim kuharima da iskuse kvalitetu i standarde najprestižnijih kuhinja svijeta.

WorldSkills međunarodno je priznata organizacija koja priređuje svjetska prvenstva strukovnih vještina, nudeći pritom mladim talentima priznanja u brojnim stručnim područjima. Stoga, Ruo je u suradnji s Fagorom odlučio poduprijeti ovu hvalevrijednu inicijativu te je na sajmu Gast budućim chef-ovima omogućio rad s međunarodno priznatim španjolskim brandom.

RUO je svojim sponzorstvom i prije surađivao sa Turističko-ugostiteljskom školom profesionalno opremajući kuhinju za 32. AEHT natjecanje